welkom in de wereld van Fūdo

Welcoming banner image

we geven om de kwaliteit van onze producten en het milieu.

het begin

fūdo is opgericht door een ondernemend koppel, na jaren van ontwikkeling. op 17 April 2020 openden ze de deuren op zaandam Station en vanaf het begin vielen fūdo's rollen, bijgerechten (en nog veel meer!) in de smaak; allemaal producten geschikt om onderweg op te eten (of thuis, of op het werk, of waar dan ook!).

producten

fūdo's originele creaties zijn de hele sushi rolls die je  onderweg eet als een wrap of thuis in stukjes snijdt. kies 1 van de 9 "signature rolls" of maak je eigen roll (de saus en toppings zitten al in de roll, dus geen geknoei meer met eetstokjes, bakjes en sauzen)!
kies daarnaast uit lekkere bijgerechten, zoals verse salades en warme favorieten, milkshakes, mochi's, mini poké's, snacks voor onderweg en frisdrank. fūdo is ook een geweldige optie in de ochtend en tijdens de lunch, met heerlijke wraps, donuts, brownies en nog veel meer!

bowl of mochi

milieuvriendelijk en hygiënisch

om je nog beter te laten voelen over fūdo, naast de heerlijke smaken, geweldige service en concurrerende prijzen, zorgen we ervoor dat we milieuvriendelijk zijn. we proberen alleen papieren verpakkingen te gebruiken (in vergelijking met 'gewone' sushi to-go concepten, die veel gebruik maken van plastic verpakkingen en zakken) en we gooien nauwelijks iets weg. dat komt omdat we hele sushi rolls serveren en niets snijden.

onverkochte producten worden de volgende dag aangeboden op too good to go.
we werken zeer hygiënisch en volgen een zorgvuldig samengesteld schoonmaak-plan, dat aan nieuwe medewerkers wordt geleerd en door huidige medewerkers wordt herhaald.
fūdo maakt gebruik van zeer efficiënte machines die zichzelf voortdurend filteren, onafhankelijk opereren en (zeer) weinig grondstoffen nodig hebben. leuk weetje; onze gebruikte frituurolie wordt verwerkt tot duurzame biobrandstof!

fudo packaging
sushi roll

de toekomst

"is dat alles?" nee, zeker niet. sterker nog; dit is slechts het begin van fūdo. de toekomst is gericht op het uitbreiden van het concept (waarvoor al volop aan gewerkt wordt) en de constante ontwikkeling van onze producten en service, voornamelijk door jouw feedback.

misschien is er binnenkort een fūdo in jouw stad, om de hoek of langs de weg? laat ons weten wat je van fūdo vindt en maak een praatje op onze social media kanalen of stuur een e-mail naar feedback@fudosushi.com als je ons iets wilt vertellen!